БОНДСТИЛ НА КОСОВУ ЈЕ БАЗА ЗА ТРГОВИНУ ЉУДСКИМ ОРГАНИМА СРБА

Актуелене друштвено-политичке теме у Србији
Пошаљи Одговор
Корисников грб
Брале
Администратор
Поруке: 981
Придружен: петак, 12. јун 2009. 20:40
Контакт:

БОНДСТИЛ НА КОСОВУ ЈЕ БАЗА ЗА ТРГОВИНУ ЉУДСКИМ ОРГАНИМА СРБА

Порука од Брале » среда, 08. јун 2011. 12:45

АМЕРИЧКА БАЗА БОНДСТИЛ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ ЈЕ БАЗА ЗА ТРГОВИНУ ЉУДСКИМ ОРГАНИМА ЖИВИХ СРБА И СРПСКЕ ДЕЦЕ, АЛИ И ДЕВОЈАКА ИЗ РУСИЈЕ И ДРУГИХ ПРАВОСЛАВНИХ ЗЕМАЉА


План НАТО-а за уништење Србије и трговину органима живих Срба и српске деце, али и девојака из православних земаља (Рускиња, Румунки, Молдавки итд.)

Слика
ФРАНЦУСКИ МЕНГЕЛЕ БЕРНАР КУШНЕР И ИЗДАЈИЦЕ СРПСТВА


13. Марта 1999. године на тајном састанку НАТО-а у Бриселу донета је одлука о агресији на Србију. У НАТО ратном штабу за санитет председовао је бернар кушнер. На овом састанку донесене су следеће одлуке:

1. Заплена свих санитетских возила од војске и полиције и њихово третирање као ратни плен. Командни кадар војске и полиције не сме се повући у Србију.

2. Приликом асанације терена после пораза војске и полиције, употребити јаке агенсе како би се спречила идентификација погинулих уобичајеним патолошким методама, па чак ни анализом ДНК.

3. Медицинско особље НАТО не сме да пружа помоћ тешким рањеницима, већ их треба елиминисати еутаназијом.

4. Задржати лекаре и медицинско особље српског порекла после капитулације, одузети им личне исправе и обавезати се на вишегодишње службовање у болницама у Албанији.

5. Напуштену децу старости од осам година треба одвести у већ спремљену војну болницу НАТО у Валони. (истражитељи хашког трибунала су пронашли доказе о постојању ове болнице у којој су заробљеним Србима и српској деци вађени органи: бубрези, јетра, срце, кичмена мождина).

6. Лакше рањене војнике, полицајце и грађане српског порекла којима нису оштећени витални органи пребацити у војну болницу у Валони (истражитељи хашког трибунала су пронашли доказе о постојању ове болнице у којој су заробљеним србима и српској деци вађени органи: бубрези, јетра, срце, кичмена мождина).

И тако је америчка база Бондстил на Косову и Метохији постала највећа база за трговину људским органима заробљених живих Срба и српске деце. Касније ће се утврдити да су екипе лекара и медицинског особља по повлачењу српске војске са Косова и Метохије пребачене у НАТО базу Бондстил код Урошевца. НАТО база Бондстил је постала база за вађење органа не само заробљених и отетих Срба, српске нејачи и неалбанаца, већ и несрећних девојака које су из многих крајева света довођене да увесељавају војнике НАТО-а, КФОР-а и УНПРОФОР полиције. Једна од страна обимног извештаја о трговини људским органима издатог од стране Уједињених Нација. Српски државни врх је од 2000. до 2003. године посредством војних обавештајних служби и БИА-е, добијао извештаје о трговини људским органима живих Срба и српске деце на Косову и Метохији и убијању отетих Срба. Све информације су детаљно проверене и показале су се као тачне. Крајем 2001. године цела шема је била потпуно јасна и наши оперативци су имали детаље: имена људи, организаторе, ко све учествује, извршиоце, локације… Једини проблем је био што су цео посао око трговине људским органима заточених и живих Срба и српске деце биле упетљане не само међународне снаге на Косову и Метохији, већ и делови обавештајних служби ЦИА и МИ6 који су логистички стајали иза целе операције. Један високи функционер МУП-а тражио је од премијера Ђинђића да не реагује званично и да не тражи објашњење од међународних снага на Косову и Метохији. Касније су наше службе утврдиле да овај функционер има честе контакте са припадницима британске безбедносне службе у Србији, а нарочито са њеним шефом Ентонијем Монктоном, који је чак једном приликом за њега рекао да су пријатељи… Ентони Монктон (МИ6) и Џон Нејбор (ЦИА) су контролисали МУП и Државну Безбедност Србије у време владавине покојног Зорана Ђинђића.

[flv]http://www.crveneberetke.com/download/S ... e_sile.flv[/flv]

Корисников грб
Брале
Администратор
Поруке: 981
Придружен: петак, 12. јун 2009. 20:40
Контакт:

Одг: БОНДСТИЛ НА КОСОВУ ЈЕ БАЗА ЗА ТРГОВИНУ ЉУДСКИМ ОРГАНИМА

Порука од Брале » среда, 08. јун 2011. 19:18

ХОЋЕМО ЛИ ЈОШ УВЕК У НАТО И АТЛАНТИСТИЧКУ ЕВРОПУ?

МОНСТРУМИ, САВЕЗНИЦИ И ДРУГИ ФИНИ КАСАПИ

ХАВИЈЕР СОЛАНА И ВЕСЛИ КЛАРК:
Србији ће бити узето Косово како би се понизила, и Србија ће у будућности бити мала и безначајна чланица НАТО алијансе!

ОТУДА: ЈЕДИНИ СПАС ЗА СРБИЈУ СУ РУСИЈА, ЕВРОАЗИЈСКА УНИЈА И БРИК ГРУПА!

Пише: проф. Ђорђе А. Ђорђевић


СЕНЗАЦИОНАЛНО: ЕВО ШТА СЕ ДЕШАВАЛО И ПОД ЧИЈОМ КОМАНДОМ У СРБИЈИ!
Сведочење српског обавештајца: Ко је командовао транжирањем Срба на Косову и у Албанији

Ради бољег разумевања документација известиоца Савета Европе Дика Мартија о незапамћеним злочинима некадашњих вођа косовске терористичке организације ОВК, данас пресвучених у рафиниране политичаре по укусу својих америчких креатора, један српски обавештајац понудио је јавности своју документацију о томе како и чиме је вођен рат НАТО пакта против Србије са циљем стварања албанске државе на Косову. Велики мислиоци су говорили да је истина непобедива и вечна и нема силе која ће је зауставити да угледа светлост дана.

Увек, са пуно поноса, истицао сам у обраћањима многим државним органима да сам учествовао у последњим ратним збивањима у Хрватској, Босни и Херцеговини и на Космету, а када сам писао о преварама светских али и наших моћника тражио сам да се истакну моје генералије.

Јавности је познато да су средином 2008. године у новинама Курир, Глас јавности и Гром, чији је оснивач и издавач био данас полумртви и утамничени Радисав Раја Родић, месецима излазили тајни транскрипти у којима су изношене чињенице о убиству Зорана Ђинђића, раду страних обавештајних служби код нас, монтирању злочина од стране америчке ЦИА и енглеске МИ-6 итд.

Пристојно слободна штампа постојала је до појаве наводне допуне Закона о информисању, која је уведена по стриктној наредби америчке администрације, а што је потпредседник САД Џозеф Бајден и признао шаљући упуства станицама ЦИА на Балкану (са интегралним текстом упутства упознат је и председник Србије Борис Тадић!).

Али властодршци са таквим председником на челу, после доношења наводне допуне Закона о информисању, пређоше на дела и по кратком поступку ухапсише болесног Рају Родића, чиме су послали поруку уредницима других новина да ће исто доживети ако износе истине о евидентном пљачкању државе.

Родић је ухапшен наводно за утају пореза иако је свакоме јасно да је утамничен, јер је истицао непобитне истине о криминалцима из Владе Србије.

Међутим, главни разлог утамничења Радисава Раје Родића су они обелодањени тајни транскрипти, јер силници из Америке и Европе нису могли да допусте да се многи њихови државници повежу са монструозним злочинима албанских терориста са Космета.


Биће мала

Дана 5. октобра 2009. године послао сам препоручено писмо председнику Србије Борису Тадићу наводећи да су тајни транскрипти делови моје књиге "Ко је убио Зорана Ђинђића" која се припремала за штампу, и да сам спреман да поднесем све законске последице ако сам неког неоправдано оклеветао.

Писмо послато председнику Тадићу је опширно, на 30 густо куцаних страница, и документовао садржи ко и како уништава државу Србију, грађане доводи у безнађе јер се масовно отпуштају са посла, деци узимају будућност - и то све по зацртаним плановима америчких и европских моћника који су направили пројекат да земља Србија нестане са земаљске кугле.

За време агресије на Србију 1999. године у западној штампи и другим медијима непрестано се понављало да Србија мора умрети, реченица коју су највише користили амерички политичари а доказани злочинци: Клинтон, Холбрук, Вокер, али и Медлин Олбрајт, предводници НАТО, Хавијер Солана и немачки политичари Герхард Шредер, Јозеф Јошка Фишер и ондашњи злогласни министар одбране Рудолф Шарпинг.

Ипак, време је као непогрешиви судија потврдило да су Срби убијани на најзверскије начине, да су им вађени органи ради продаје, а све са знањем те наводно демократске Америке и цивилизоване Европе.

Скоро целу деценију након што су изгубили власт, зликовци попут Клинтона, Холбрука, Медлин Олбрајт, Солане, Кларка, Шредера и Шарпинга - специјални известилац Савета Европе Дик Марти, у свом обимном и документованом извештају, открива крваве злочине албанских терориста којима су та њихова браћа по злочину Албанцима практично поклонила независну државу Косово.

Управо зато, ово је прави тренутак за подсећање на оно што је у новинама утамниченог Родића својевремено објављивано, а што сам редовно достављао као своја сазнања, али и сазнања појединих обавештајних служби.

Наслови попут "...НАТО тргује органима; Весли Кларк и Солана умешани у трговину органима на Косову", изведени су из пресретнутог разговора који су Солана и Кларк водили 15. августа 2001. године у изнајмљеној вили у швајцарским Алпима. Из овог разговора у чију веродостојност свакога могу уверити, лако је видети узроке данашњег општег пропадања српске државе и њеног становништва. Јер, ту њих двојица поверавају један другоме да ће Србији бити узето Косово како би се понизила, и да ће она у будућности бити мала и безначајна чланица НАТО алијансе.


Транскрипти телефонског разговора Хавијера Солане и Веслија Кларка (15. август 2001):

Кларк: Ових дана ћу посетити Косово.
Солана: Буди опрезан. Косовом шпартају банде нарко дилера. Тамо нема закона, нема контроле... Хм. Велику смо грешку направили када смо пустили ове да владају.
Кларк: Да. Можда.
Солана: За све су криви оперативци ЦИА... Њима је битна само дрога и њихови послови.
Кларк: Да, знам како је доле... Често одем на Косово, углавном инкогнито, тако је сигурније. Али сада морам да обавим један посао. Треба да пребацим товар за Форт Брег.
Солана: Није ваљда толико хитно... Мислиш на органе?
Кларк: Да, да...
Солана: Добро ради Бондстил, Шлафкок, човек задужен за безбедност и Бернар Кушнер, одлично обављају посао.
Кларк: Јесте. Изгледа да је сада хитно. Стално се одржавају неки састанци са генералом Андерсеном. Кад завршим то скокнуо бих мало до Србије. Шта мислиш, како ће ме дочекати?
Солана: Не брини, биће послушни. Ови у Београду су много послушнији чак и од ових у Подгорици!
У Црној Гори могу да се мењају председници али све конце увек вуче Мило, зато што парама све купује. Када будеш био у Београду избегавај контакте са Коштуницом и његовим људима...
Знаш, односи између њега и Ђинђића су прилично затегнути... Мада, ја мислим да је Ђинђић у праву. Коштуница је незгодан за сарадњу. Знаш, кад причаш с њим, увек пажљиво саслуша, али на крају разговора увек заоштри ствари. С њим никад нисмо могли да се договоримо о било чему...
Кларк: Шта мислиш, како ће реаговати на ово око ТВ-станице? Ти знаш да сам ја у књизи написао да сам лично бирао циљеве...
Солана: Да, знам, видео сам..
Кларк: Али исто тако знаш колико су ме Клинтон и његови притискали да бомбардујем српску телевизију...
Солана: То што ми знамо је наша тајна! О томе не смеш ни са ким да разговараш! Како иде са приватизацијом предузећа на Косову? Ко је тамо од наших пријатеља?
Кларк: Ми смо поставили експерте који воде главну реч при привременој Влади Косова. Председник комисије је Фред Барлоу, за кога знају само они из врха власти у Приштини. Политички диригент је Медлин. Заједно са Холбруком.
Кларк: Са Србијом ћемо стално имати проблеме, јер је то бунтовнички и ратоборан народ. Када се разговарало о Србима у Крајини, неки од наших су предлагали дуготрајан рат, а ја сам то пресекао и наредио да се сви Срби протерају из Крајине и Хрватске како би Хрватска била мирна деценијама. Какав рат са њима! Они би се разбежали по шумама и годинама загорчавали живот Хрватима, јер имају искуство са партизанским ратовањима.
Солана: Добро знаш да сам ти дао одрешене руке око одабира циљева и умало да ми се угаси каријера, због тога. Пренели су ми да је лично Клинтон узбуњивао генерале НАТО против мене, јер је њему за ову акцију био погоднији Романо Проди. Италијани су ми највише замерили што нисам спречио бомбардовање телевизије.
Кларк: Само да није било онаквог расположења у Вашингтону, против слања копнених трупа... Све би било много брже.
Солана: Ни ово није лоше. Погледај колико је прошло од бомбардовања, а ми у потпуности контролишемо цело Косово на најдиректинији могући начин и утичемо на политичке прилике у Србији и целом региону. Под новом Владом Србија ће сигурно постати део евроатланских интеграција, мада не треба занемарити ни утицај опозиционих политичких снага. Али, верујем да ћемо остварити циљ. Знаш како, из искуства које имам са српским политичарима тврдим да је новац за њих најјачи аргумент.
Кларк: Ха, ха, ха... Знам. Али са војничке стране гледано, нисмо умарширали у Београд, мада смо их приморали да потпишу капитулацију. Војнички нисмо добили сатисфакцију какву заслужујемо као победници.
Солана: Нисмо ушли на велика врата, ха? Нема везе, ушли смо на мала, али ће ефекат на крају бити исти. Можда је тако и боље, а свакако је јефтиније. Све оно што смо им понудили у Рамбујеу и све оно што смо тражили на крају ће се остварити. Ево, већ имамо базу на њиховој територији. То су тражили у Рамбујеу, тражили смо слободан пролаз наших трупа. И то ћемо добити, веруј ми, то је само питање времена. Они ће заузврат добити оно што им припада.
Кларк: Постаће чланови Европске уније и НАТО.
Солана: Тако је. Али много је битније шта ће се десити иза завесе.


Менгеле говори француски

Француски Менгеле (Бернар Кушнер, садашњи министар иностраних послова Француске) на састанку НАТО пакта одржаном 13. марта 1999. године у Бриселу тражио је да се деца старости до осам година транспортују у већ спремљену војну болницу у Валони (мада је он то интерпретирао као да се ради о албанској деци са Косова, било је говора о српској деци за коју се испоставило да су тамо одведена ради вађења кичмене мождине, док су се заробљеним здравим Србима вадили бубрези, јетра, срце...).

Одлуке са овог састанка главешина 19 најразвијених земаља Запада требало би да буду опомена за све народе света да ове државе воде монструми и болесни људи и да се њима не може веровати. Заклетом присталици тог и таквог изопаченог Запада, председнику Србије Борису Тадићу, све је ово познато, али он још грлатије понавља да ЕУ нема алтернативу.

Такав човек, као што је злочинац Кушнер, извесно време провео је као челник хуманитарне организације "Лекари без граница", али уместо да се бави хуманитарним радом у кризним жариштима света, ова организација често је била параван за најнечасније активности. На контролним пунктовима у Босни на 43 места откривено је да организација уместо лекова и медицинског материјала шверцује оружје. У Хрватској је ухваћена 25, а на Космету 14 пута.

Кушнер је у круговима НАТО познат и као осведочени србофоб. Као први шеф УНМИК, после повлачења српске војске и полиције са Космета, допустио је да их Тачијеви бандити хватају као зечеве и одводе у базу злочиначке НАТО алијансе где су им вађени органи.

Западна средства информисања, па и Дик Марти, истичу неку жуту кућу у Албанији у којој су наводно држани заточени Срби, а онда убијани ради вађења органа. Међутим, доказано је да је база Бондстил, где су радили лекари специјалисти из Америке и Европе, под будним оком Бернара Кушнера, главна локација на којој су зверства учињена. Она је постала болница за вађење органа не само заробљених и отетих Срба и неалбанаца, него и несрећних девојака које су из многих крајева света доведене да увесељавају војнике НАТО и КФОР!

Подаци са Космета говорили су да из базе Бондстил дневно полеће између шест и 14 летелица за које постоји оправдана сумња да најчешће имају везе са пребацивањем одређених виталних органа Краљевској болници у Лондону.

Да би ствари биле јасније, ево неких одлука донетих "међу савезницима" 13. марта 1999. године:

- Створити најоптималније услове за агресију на Југославију и блицкригом поразити војску и полицију на Косову и Југославију.
- У случају пружања отпора Југославију разарати најубитачнијим средствима, уз коришћење муниције са осиромашеним уранијумом и касетних бомби, контејнера са бојним отровима и микробиолошким материјама, и све то активирати ако одбрамбени систем пружи такав отпор који би пореметио планове акције "Алигатор".
- Стратешке неутронске бомбе користити за елиминацију живе силе на граници према Албанији и Македонији.
- Формирани међународни суд у Хагу треба да пресуђује по брзом поступку политичком, војном и полицијском руководству Југославије уз селективан приступ.
- У случају отпора Југославије треба убијати цивиле, рушити мостове, болнице, школе, обданишта, резервоаре воде, инфраструктуру, релеје, трафо-станице, далеководе. Рушењем рафинерија изазвати еколошку катастрофу.
- Активирати и операцију "Потковица", односно преко ОВК припремити наводни егзодус албанског живља, који ће се повлачити према Албанији и Македонији, где ће чекати телевизијске екипе највећих медијских кућа на свету како би се овековечила наводна зверства југословенске војске и полиције.
- Створити услове за стварање независне државе Косово која ће функционисати само уз присуство НАТО снага, а оне се одатле неће повлачити најмање 20 година.
- Уколико дође до брзе капитулације Југославије, одредити правце повлачења војске, полиције и српског и неалбанског становништва према Мердару, Бујановцу и правцу Приштина-Медвеђа. При том заробити сва борбена средства војске и полиције и третирати их као ратни плен ОВК. Не допустити да се извуку авиони из хангара слатинског аеродрома. Војно способним грађанима Косова српске националности који су приступили војним и полицијским јединицама такође забранити напуштање Покрајине.


Удружени у злочину

Део састанка НАТО манијака у Бриселу од 13. марта 1999. године, којем је председавао Бернар Кушнер, према предлозима које је дао, може се рећи, превазилазе грозоте из Дантеовог пакла. Кушнер је, наиме, том приликом истицао значај лекарских и медицинских екипа које је он формирао, а које су сејале пакао пре тога и у Хрватској и Босни.

Ево и Кушнерових одлука које је спроводио у дело:

- Заплена свих санитетских возила од војске и полиције и њихово третирање као ратни плен. Командни кадар војске и полиције не сме се повући у Србију, већ треба да се задржи у циљу испитивања њиховог учешћа у ратним злочинима.
- Медицинско особље НАТО не сме да пружа медицинску помоћ тешким рањеницима, већ примењивати еутаназију ("хумано убијање", прим. ред.).
- Задржати лекаре и медицинско особље српског порекла у Покрајини после капитулације, да им се одузму личне исправе.
- Лакше рањене војнике, полицајце и територијалце српског порекла, којима нису оштећени витални органи, пребацити у албанску војну болницу у Валони.


Транскрипти телефонског разговора Кларк - Тачи (септембар 2001.)

Септембра 2001. године, преко већ уходане "мртве поште" добијен је микрофилм са састанка Кларк - Тачи у Приштини. Два врхунска злочинца имала су веома успешну сарадњу, која датира још из Рамбујеа, када је овог криминалца ондашња државна секретарка САД Медлин Олбрајт промовисала у новог албанског лидера! Њихови контакти су били чести и правазилазе чист пословни однос. У то време, основна Кларкова преокупација, поред политичке ситуације у Србији, била је и приватизација на Косову и отимање свега што припада Србији.

Основна тема разговора била је разградња војске Југославије и питање шта Запад планира да уради са Косовом...

Снага и мир

Тачи: Верујем да је Краљевска болница у Лондону задовољна сарадњом...
Кларк: У том погледу нам много помажете. На хиљаде људи и деце чека на трансплантације органа. Прошла пошиљка је помогла једном мом колеги који је настрадао приликом војне интервенције у Панами.
Тачи: Имам утисак да је војнички Србија и даље претња за све у региону, па и за нас на Косову.
Кларк: Не брините, све иде по плану. Министарство одбране Југославије свешће тешко наоружање у планиране оквире. Мора се уништити још најмање 250 тенкова Т48 и избацити из употребе сви тенкови Т55.
Тачи: Шта је са вишецевним бацачима ракета. За време агресије неколико пута су десетковали наше снаге, посебно на Кошарама.
Кларк: Наши стручњаци су већ добили задатак да траже избацивање из употребе 42 бацача ракета.
Тачи: То је јако битно, они нам не смеју ни једног тренутка бити сметња, Косово неће бити мирно ако је Србија и даље војнички јака.
Кларк: Потпуно смо свесни тога и радимо све као што вам је саопштено раније. Њихов оружани потенцијал биће сведен на такву меру, да више никада неће моћи војно да вас угрозе.
Тачи: Да, али ...
Кларк: Погледајте само шта смо учинили са њиховом авијацијом, авиони су приземљени јер нема керозина. Тражили смо да се скрешу сви издаци за војску и полицију Југославије. Њихови војници немају најосновније услове за борбену обуку. Ми морамо да знамо где је сваки метак потрошен, наши људи који су код њих као саветници држе ствар под контролом.
Тачи: То је ОК, али још увек ништа није урађено да се расформирају њихове специјалне јединице у војсци и полицији, а они су нам у време рата правили највеће проблеме. Ви то добро знате, али сигурно да је таква ситуација била у Хрватској и у Босни.
Кларк: Тај проблем ће бити решен, оно што ви морате да урадите је да преусмерите средства преко Маурицијуса за лоби групе у Вашингтону. Многи од њих раде и више него што ви сами очекујете.
Тачи: То стоји. Боб Дол је перјаница наше борбе за независно Косово. С њим никада није било проблема око новца.
Кларк: Колико новаца из црних фондова можете да одвојите у овом тренутку?
Тачи: Сигурно око пола милиона, за сада.
Кларк: То је ОК, за сада. Како вам иду ти послови? Да ли црногорска власт сарађује?
Тачи: Иде добро преко њихових лука, дрога се ваља ка Италији и западној Европи. Нисмо имали велике заплене у последње време. Задовољни смо.
Кларк: Драго ми је да то чујем. Држите се Чекуа.
Тачи: Знам, причао ми је да је идеју дао његов велики пријатељ Вокер.
Кларк: Вилијам Вокер је стари ЦИА агент. Зна тај све финесе обавештајних служби.
Тачи: Много нам је помогао. Не би дошло до интервенције да није монтирао Рачак. Био сам приморан да у разговору са неким новинарима објашњавам пропусте у његовој акцији. Како напредује стварање наше државе?
Кларк: У једном тренутку, а тај моменат није далеко, неће бити значајног противљења са српске стране, а и ако га буде, не треба придавати никакав значај интервенцијама из Београда. Брзо ћемо створити независно Косово, а затим још брже ујединити све делове где живе Албанци.
Тачи: Када је то. Мислим, када то можемо да очекујемо?
Кларк: Схватите, то је процес, а за процес треба времена. Будите сигурни да ћемо циљеве које смо зацртали и остварити.
Тачи: Разумем, али ово све траје дуго и, знате, финансијски нас то јако исцрпљује. Наша економија не функционише, па се углавном ослањамо на црне фондове и наше људе у иностранству.
Кларк: Будите опрезни са тим вашим црним фондовима. Јасно ми је да морате тако да се финансирате, али цела ствар полако превазилази нормалне оквире. Постајете прегломазни, бодете очи, у једном тренутку нећемо моћи то више да толеришемо.
Тачи: Баш зато инсистирамо да се све убрза. У Србији има кругова који би нас и данас послали у Хаг. Стално се потежу нека зверства која су почињена на Косову.
Кларк: Ништа не брините, политичари у Србији морају тако да причају због гласача. Сада ми реци шта се дешава са приватизацијом на Косову? Како привремена Влада сарађује са комисијом за приватизацију, посебно с нашим експертима.
Тачи: Мислим да је то добро, а то ће вам вероватно и они потврдити. Београд нам прави проблем око својине, али неки људи у њиховој Влади су разумели о чему се ради.
Кларк: То је добро. Треба бити комуникативан са погодним људима у Влади Србије.
Кларк: Рудно богатство Косова је велико и уз паметна улагања користи ће имати сви. Косовари пре свега, али и цео регион. Наш приоритет је да контролишемо тај ресурс и Београд ту неће правити никакве сметње. Ми ћемо наставити да у Србији подстичемо оне снаге које имају млак приступ питању Косова. Видећете, само је време у питању.
Тачи: Већ нам је сугерисано на које политичаре треба да се ослањамо, а са којима не треба да сарађујемо. Неки од београдских политичара знају да буду превртљиви.
Кларк: Холбрук вам је дао списак политичара из Србије који никада неће изневерити јер су они добро плаћени да са једне стране спроводе у дело наше планове о економском и војном слабљењу Србије, а са друге да нас правовремено обавештавају шта други раде...

Холбрук вам је дао списак политичара из Србије који никада неће изневерити јер су они добро плаћени да са једне стране спроводе у дело наше планове о економском и војном слабљењу Србије, а са друге да нас правовремено обавештавају шта други раде...

Са Србијом ћемо стално имати проблеме, јер је то бунтовнички и ратоборан народ. Када се разговарало о Србима у Крајини, неки од наших су предлагали дуготрајан рат, а ја сам то пресекао и наредио да се сви Срби протерају из Крајине и Хрватске како би Хрватска била мирна деценијама. Какав рат са њима!

Корисников грб
Брале
Администратор
Поруке: 981
Придружен: петак, 12. јун 2009. 20:40
Контакт:

Одг: БОНДСТИЛ НА КОСОВУ ЈЕ БАЗА ЗА ТРГОВИНУ ЉУДСКИМ ОРГАНИМА

Порука од Брале » четвртак, 09. јун 2011. 09:10

АЛБАНЦИ ХРАНИЛИ СРБЕ, ПА ИХ КЛАЛИ!


Слика


Хранили Србе, па им вадили органе!

Сведочења осморице Албанаца који су били задужени за транспорт Срба до Албаније, где су им вађени органи, пуна су језивих детаља од којих се леди крв у жилама. Ова сведочења која су завршила у УН, део су извештаја који је Ејмон Смит, шеф мисије Међународног суда у Хагу за Скопље и Приштину, 2003. године послао Патрику Лопезу Терезу, шефу истраге овог суда.

Обогатили се
- Првој двојици заробљених Срба само су извађени бубрези, а онда су убијени. После су се уходали, па су зарађивали и до 45.000 долара по особи. Највећа испорука је била кад су "одрадили" пет Срба заједно, а онда право на аеродром. Узели су право богатство, јер су друге испоруке биле обично од два или три Србина - испричао је један од сведока.

Друго је још мучније.
- Многи Срби су одведени високо у планине, да би им се крвна слика побољшала. Давана им је добра храна. Имали су напоран рад на фармама, секли су дрва. Кад би стигла наредба, одводили су их до Буреља, где их је чекала операција. Након тога бацали би их, тачније, оно што је остало од њих, на приватне ранчеве источно од градића Фуше Крује - сведочи један одАлбанаца, па наставља:

Трећи човек
- То јутро је у Тусус дошао "трећи човек" и покупио млађе Србе који су добро изгледали. Претходно им је донет доручак. Изненадио сам се што је храна за затворенике тако обилна.

Извесни Махмут је рекао да каснимо, да би требало да се држимо договора и да ће авион чекати. Возили смо се до ранча у близини Фуше Крује.

Наставак је још језивији:
- Србе су затворили у кућу која је ужасно смрдела, док су на зидовима били исписани стихови из Курана. Кад смо се враћали, "трећи човек" нас је упозорио да држимо језик за зубима. Рекао је: "Рат и хаотични вакум након њега савршена су ситуација за посао. Већ смо добили много наруџбина, а Махмут је од велике помоћи. Не свиђају ми се они, али добро плаћају" - испричао је сведок и додао да му је, на питање ко су они, "трећи човек" одговорио:

- Клијенти!


Већина органа ишла у Дамаск у Сирији

Сведок је рекао да је од 19. августа 1999. с још једним возачем и "трећим човеком" кренуо до Ландовица, а онда до Тиране, где су се зауставили поред реке Дрини и Бардхе.

- Преузели смо из шатора 10 до 12 Срба и убацили их у црвенкасти камион "волво". Између Тиране и Ландовица узели смо још шест или седам Срба. "Трећи човек" је објаснио да ће бити лакше ако их све одједном пребацимо у Албанију, јер све постаје осетљивије, па не би волео да се коцка ако буде проблема с Кфором и другим фракцијама ОВК - описује овај сведок и додаје да су од ове групе Срба четворицу одвезли до куће у Бурељу, чија је унутрашњост личила на малу клинику.

- Трећи човек ми је рекао да већина органа иде на Блиски Исток, посебно у Дамаск. Онај у Сирији - објаснио је тај сведок.

Корисников грб
Брале
Администратор
Поруке: 981
Придружен: петак, 12. јун 2009. 20:40
Контакт:

Одг: БОНДСТИЛ НА КОСОВУ ЈЕ БАЗА ЗА ТРГОВИНУ ЉУДСКИМ ОРГАНИМА

Порука од Брале » петак, 10. јун 2011. 11:38

ХАРАДИНАЈ ВОЗИО СРБЕ НА КЛАЊЕ!


Сведоци тврде да су Рамуш и Даут Харадинај повезани са илегалном трговином органима. У извештају из преписке истражитеља у Хагу очевици у организаторе сврстали и Ељшанија

Слика
Окрвавио руке српском крвљу: убица Рамуш Харадинај


Из сведочења Албанаца, која се налазе у преписци вођеној 2003. године између неколико званичника Међународног суда у Хагу, може се закључити да су најпознатија браћа с Косова и њихови компањони знали шта се дешава на тој територији.

- На Косову се ништа што је у вези с дрогом, проституцијом, шверцом цигарета и оружја не може урадити без кланова из Пећи и Призрена - почиње своје сведочење Албанац, који каже да је неколико пута директно комуницирао с браћом Харадинај.

- Даут Харадинај и Наим Маљоку су главни за Пећ, Ђаковицу и југ до Јуника. Маљоку је веома моћан и скоро равноправан партнер Рамушу Харадинају. У Призрену, Сувој Реци, Ораховцу, Урошевцу и делу општине Малишево била је друга група. Аутономна, али под утицајем браће Харадинај. Обласни лидери били су Ислам Кастрати, Шићири Ђељај и Џавид Ељшани - описује сведок и наставља:

- Даут Харадинај је био главни за базе ОВК у области Тропоје од 1998. Браћа су тражила од локалних команданата ОВК да се уздрже од даље освете. С друге стране, организовали су киднаповања преосталих Срба у областима под својом контролом и њихову депортацију у северну Албанију. Наставили су са егзекуцијама као одмаздом, али су их боље контролисали - навео је овај сведок.

Он је у вези с трговином органима поменуо и име Алије Љуљајија из Елбасана:

- Он је био у истим „пословним активностима“ и имао је добре контакте у Турској и неким другим земљама. Доносио је новац од органа њима.

На питање ко су они били, рекао је: „Џавид Ељшани и неколико других.“


Џавид Ељшани нема душу

- Ељшани нема душу. Био је активан у хватању живих Срба, пуно је уживао мучећи их. Прво убиство починио је кад је био веома млад. Убијао је и Албанце који су осумњичени за сарадњу са Србима. Чак је убио два блиска сарадника јер су га преварили за малу количину наркотика, вредну само 2.000 долара - описује сведок и додаје да је Џавид с Даутом Харадинајем био у веома добрим односима.НАСТАВИЋЕ СЕ...

Пошаљи Одговор

Повратак на “Србија”

Ко је на вези

Форум прегледа: Нема регистрованих посетилаца и 1 гост