28. 10. godišnjica osnovanje Czechoslovakie

Актуелене друштвено-политичке теме у Свету

уредник: Симеон

28. 10. godišnjica osnovanje Czechoslovakie

Порукаод Gavrilo Princip » 29 Окт 2009, 22:26

28. 10. 2009 - kada bila je godišnjica osnovanje Czechoslovakie i dan pobede nad Nemačkoj i Austrija-Uherskoj u prvom svijetskom ratu, neonacistička Delnicka strana imala je u Trgu Jiriho z Podebrad manifestaciju, gdje njezin predsjednik Tomaš Vandas kazao je odvratne reči kako biću potjerani svi koji ne slažu se sa ideologija Delnicke strany, koja služi za Nemce da bi mogli opet mučiti Slaveni, Jevrejine, Romi.
U jugu Moravskoj u gradu Otrokovice ne mogli uraditi svoj odvratan meeting i bilo je tamo malo ovih dušmana i naši momci iz Antifašističke akcije bili su pripremani boriti se za demokraciju i naravno imali za to i za svoju licnu sigurnost oružje, ali milicja u Češkoj suradi sa neonacisti i ponaša se za antifašisti kao gestapo i antifašisti razoružala i mnogo iz njih je u zaporu. Pogledajte u link - je tamo i video iz ove odvratne nacističke manifestacije.
http://www.novinky.cz/domaci/182820-na-demonstraci-delnicke-strany-dohlizeli-v-praze-policiste-i-vrtulnik.html

Puno pozdrava

Vaš vojnik Gavrilo Princip :& :& :& :& :& :& :&
Gavrilo Princip

Поруке: 7
Придружен: 22 Сеп 2009, 15:40

Одг: 28. 10. godišnjica osnovanje Czechoslovakie

Порукаод Spartanac » 03 Мар 2010, 15:41

Decko svoje levicarsko-demokratsko liberalne ideje siri na nekom anarhistickom i levicarskom forumu ovde ne!!!Da li ti znas koliko je srpski narod pretrpeo zla od levicara i kounisticke tiranije koja je trajala 50 godina u srbiji?Takodje svi nacionalisti u svetu bez obzira na ideologiju podrzavaju Srbe zbog toga jer smo se borili protiv muslimana i albanaca i na taj nacin bili na braniku evrope od islamske navale,a koliko mi je poznato nijedna levicarska organizacija u svetu nije podrzala srpski narod,i ne da ih nije podrzala nego je najzesce napadala srbiju za poslednjih 2O godina najiintezivnije u toku ratnih godina.Posle sakacenja srbije i srpske drzave,posle komunitickih zlocina nad srpskim narodom,posle svih kriza i ratova ciji je uzrocnik bila levicarska ideologija tj komunizam ti si nasao da na ovako jednom patriotskom tj nacionalnom forumu propagiras anarho-komunizam i levicarske ideje.Sasvim si pogresio temu i forum,jer i malo da znas o JSO i drugim srpskim jedinicama ,i malo da znas o srpskim ratnicima ovog doba,ne bi ti palo na pamet da posetis ovaj sajt i forum .Levicarske organizacije kako nevladine tako i one parlamentarne koje spadaju u savremenu demokratsku levicu kao sto su LDP Cedomira Jovanovica i liga socijal-demokrata vojvodine Nenada Canka DS takodje spada u stranku savremene levice pre par godina DS je potpisnica leve internacionale,sa ostalim levicarima i arhistima su najprljaviju propagandu sprovodili protiv srpskih heroja,ratnika i patriota,narocito su sprovodili propaganadu protiv JSO i Milorada Ulemeka,oni su jedni od onih koji su upravo Milorada Ulemeka osudili i smestili u zatvor,jedinicu rasturili i pohapsili na stotine srpskih nacionalista,ne licno oni, ali su direktno svojom politickom vlascu i politickim autoritetom uticali na brojne presude,haske spiskove kao i na politicko sudjenje Milorada Ulemeka.Zato ti kazem da si pogresio forum,ocigledno si u zabludi,pomesao si babe i zabe,Sve ovo sto postavljas na forum bez problema mozes da postavljas na nekim antifa,anrhistickim i gay forumima,posto oni podrzavaju te stavove koje ti iznosis.Ovde ne bi trebalo da ima mesta antisrpskoj propagandi narocito antisrpskim pokretima kao sto su antifa,levicarske i anarhisticke organizacije koje su po svojijm stavovima blizi ustasama i ustaskoj propagandi nego srbiji...Ne optuzujem te ,ocigledno da si veoma mlad da si zrtva propagande i da nisi informisan o zbivanjima u srbiji,takodje su ti velika nepoznanica neke ideologije koje uporedjujes i komentarises.Pre nego sto bilo sto kazes ili napises,dobro razmisli,dobro se informisi pa tek onda polemisi...Ne dozvoli da stereotipi,neobrazovanost i ljudska glupost budu iznad zdravog razuma i istine.
Spartanac

Поруке: 1
Придружен: 03 Мар 2010, 09:04

Одг: 28. 10. godišnjica osnovanje Czechoslovakie

Порукаод Gavrilo Princip » 13 Мај 2010, 23:34

Dragi brate,

hvala Ti za sve! U Češkoj je to još više loše nego uz Vas, jer ljudi nisu informirisani o Vaši situaciji i ja sam članom Udruženje prijatelja Srbije na Kosovu i Metohiji u Češkoj
http://www.kosovoonline.cz. Ako Ti govoriš o Ustašima i ustaške propagande, ta je kod Češke vrlo mnogo razvinuta (spasila me Makedonka, kada me mučili Ustaši u školi u mom regionu, kad upoznali su u 2005. godine da moj profesor i konzultant moga seminarskego radu je Srbin i dobio sam iz ovih potjere epileptički napad. Htjel sam se ubiti, ali Elena mi napisala je da moram živjeti i kada sam uradio je maturu, posetio sam Makedoniju, Beograd i Skopje). Postao sam članom antifašističkih organizaciji, jer naša organizacija u facebooku POKRET MARICA odsudila je haški tribunal i borimo se za Kosovo i Metohiju - ubrzo biće gotov web za mobilizaciju, jer KOSOVO JE SRBIJA i Vam uradili to isto što Czechoslovakiji - oteli su Vam Vašu državu i mi se bićemo za Vas boriti, jer sam na vlasne koži mogao upoznati, što su to šiptari - sam žrtva njihovih prevare - kada iz sebe u Subotici glumili srpsku pravoslavnu porodicu i htjeli me vencati sa njihovih maloletna kci da bi dobili 4000 Euro i kada upoznali da nemogu nas koristiti za svoje zlodjelo, htjeli nas ubiti. Kad nas spasili Vaši ljudi i Vaša porodica, sve smo napisali na srpsko veleposlanstvo i predsedniku Srbije Borisu Tadiću, ali još se nam ismjevao je. Zbog ova sam takodjer članom Vaši organizacije i gledao je sam Vaš film OTETO KOSOVO, koji radio je gospodin Vaclav Dvorak u suradu sa Vaša televizija i vrlo mnogo volim Vaš narod. Ako hoćeš, dodji u facebook u POKRET MARICA - organizacija protiv nacizmu, rasizmu i za to da bi Kosovo bilo je opet Srbije.

http://www.dara-bubamara.cz
Prvi češko-srpski web Dare Bubamare, koji sam za nju napravio je da bi ljudi u Češkoj upoznali Vašu prelepu kulturu i muziku!!!!!
Gavrilo Princip

Поруке: 7
Придружен: 22 Сеп 2009, 15:40

Повратак на Свет

Ко је на форуму

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 1 гост